Het Deugdenspel
 
Dankbaarheid-klein.jpg

Copyright en auteursrechten

Voor alle teksten en afbeeldingen van de deugdenkaarten geldt auteursrecht. Dat betekent dat je toestemming van Uitgeverij ACT on Virtues nodig hebt om op welke manier dan ook iets van de uitgaven te verveelvoudigen.


Gebruik op website en Pinterest

Omdat we jouw enthousiasme natuurlijk waarderen, krijg je alvast toestemming voor het delen van maximaal vijf deugdenkaarten op bijvoorbeeld jouw website of op Pinterest. De voorwaarde is dat je daarbij vermeldt:  

  • © Uitgeverij ACT on Virtues (met het copyrightsymbool)
  • De naam van de auteur (Linda Kavelin-Popov bij de 'Deugden Reflectiekaarten' (kaartenset met 100 deugden en foto's); Annelies Wiersma bij de '100 Kleurrijke Deugden Inzichtkaarten', 'Het Deugdenspel' en 'De Deugdenvriendjes')
  • En een link naar www.actonvirtues.nl.

We vertrouwen erop dat je je aan deze voorwaarde houdt.

Heb je meer dan vijf deugdenkaarten op je website of Pinterest gedeeld? Kies dan je vijf favoriete deugden en verwijder de overige deugdenkaarten.


Delen via Facebook, Twitter en LinkedIn

Hartstikke leuk als je de deugd wilt delen op je Facebook, Twitter of LinkedIn. Dat kan en mag via https://www.facebook.com/deugdenkaarten/ of http://actonvirtues.nl/deugd-van-de-week/ . Plaats hashtags, zoals #deugdvandeweek #deugden #uitgeverijactonvirtues. Hiermee help je de bekendheid van deugden te vergroten. Je kunt natuurlijk een hashtag van je eigen bedrijf, vereniging of stichting toevoegen. Op die manier passen we samenwerking en verbondenheid toe!

De deugd van de week wordt wekelijks aangeboden door Uitgeverij ACT on Virtues. Je kunt je er gratis voor aanmelden via www.actonvirtues.nl


Delen in nieuwsbrieven

Gastouderbureau's, kinderdagverblijven en scholen (organisaties met een educatief doel) krijgen van Uitgeverij ACT on Virtues toestemming om maandelijks een deugd (de deugd die die maand in je groep centraal staat) te delen met ouders in een nieuwsbrief. Ook daarbij geldt de voorwaarde dat je erbij vermeldt:

  • © Uitgeverij ACT on Virtues (met het copyrightsymbool)
  • De naam van de auteur (Annelies Wiersma bij 'Het Deugdenspel' en 'De Deugdenvriendjes')
  • En een link naar www.actonvirtues.nl.

 
Auteursrecht algemeen

Wil je een tekst van een deugdenkaart of deugdenboek overnemen, bijvoorbeeld in een blog, of in een boek? Neem dan, voordat je tot publicatie overgaat, contact op met Uitgeverij ACT on Virtues om toestemming te vragen.

Citeren in plaats van parafraseren

Het vertalen van of herschrijven van teksten, bijvoorbeeld door gebruik te maken van synoniemen, de volgorde van de zinnen te veranderen, of een bestaande theorie in je eigen woorden opschrijven, zonder de bron te vermelden, dus als je eigen tekst presenteren, valt onder plagiaat. Plagiaat is niet meteen schending van het auteursrecht, mits in beperkte vorm toegepast. Het wordt wel gezien als onbeleefd en onrechtvaardig tegenover het publiek, de auteur, de uitgever. Met citeren voorkom je dat je hiervan kunt worden beschudligd. Citeren betekent: de tekst die je overneemt tussen aanhalingstekens plaatsen en een goede bronvermelding toevoegen.

Bij twijfel is het altijd beter om te overleggen en toestemming te vragen.

We vertrouwen graag op je integriteit en verantwoordelijkheid om de aangegeven grenzen te respecteren. Mis je een antwoord of heb je vragen? Laat het weten door te mailen naar info@actonvirtues.nl of bel 06-42625469.

 

Act on Virtues hartje.png

Deze website is een service van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina klantenservice informeren we je over ons privacybeleid: www.actonvirtues.nl