Het Deugdenspel
 
Het Deugdenspel.jpg

Een plezierig leef- en leerklimaat

Kinderopvang en scholen spelen een steeds belangrijkere rol in de opvoeding van kinderen. De deugdenkaarten (en onze lesmaterialen en tips!) bieden inspiratie en een planmatige aanpak. Ze helpen je om bij kinderen eigenschappen te ontwikkelen die zij van nature al in zich hebben.

Kinderen (ook tieners!) genieten ervan als je deugden, zoals behulpzaamheid, beduld en verantwoordelijkheid, bij ze opmerkt en benoemt. Je ziet ze groeien! Ze gaan de deugden ook bij elkaar herkennen en benoemen.

Aanschaftips

Hiemee vergroot je niet alleen de kennis bij kinderen. Je creëert een plezierig leer- en leefklimaat. Dit betekent dat kinderen zich in de groep of klas  veilig voelen en zorg hebben voor elkaar. Het team van groepsleiders/leerkrachten is in harmonie en straalt onderling vertrouwen en eenheid uit.

Ook voor peuters, kleuters en onderbouw (0-8 jaar)

Voor kinderopvang en onderbouw (begin middenbouw) hebben we een speciale productlijn ontwikkeld: Deugdenvriendjes. Kijk op www.deugdenvriendjes.nl

Zin om ermee te beginnen?

Deze website is een service van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina klantenservice informeren we je over ons privacybeleid: www.actonvirtues.nl