Het Deugdenspel
 

Deugdenkaarten en deugdenboeken bestellen

Hieronder vind je een selectie van de uitgaven. Voor het bestellen van deugdenkaarten en deugdenboeken wijzen we je graag naar de webwinkel van Uitgeverij ACT on Virtues: www.actonvirtues.nl/webwinkel. Hier kun je ook heel veel recensies lezen!

Bij aanschaf van > 10 items ontvang je kwantumkorting via www.actonvirtues.nl. Je mag ook een combinatie van diverse artikelen kiezen.

 
Het Deugdenspel.jpg

Het Deugdenspel

Het Deugdenspel maakt je op een speelse en motiverende wijze bewust van de bouwstenen van je karakter. Eigenschappen zoals, eerlijkheid, concentratie, moed en respect worden helder en bondig uitgelegd. Je kunt de 52 kaarten overal gebruiken: thuis, op school, met kinderen, jongeren en volwassenen. Deugden inspireren, confronteren, ondersteunen, troosten, bemoedigen en verbinden. Leeftijd 9 - 99+ jaar.

ISBN 978 90 819463 60 / Annelies Wiersma, cartoons Bart van der Kraan / Uitgeverij ACT on Virtues

Prijs: € 19,95

Koop nu

 
Deugdenvriendjes.jpg

Deugdenvriendjes

Iedereen die met kinderen (vanaf 2-3 jaar) aandacht wil besteden aan sociale vorming, kan de deugdenvriendjes gebruiken.

Deugden zijn universele levensvaardigheden waar iedereen waarde aan hecht. De omschrijvingen van de deugden op de deugdenkaartjes helpen om de abstracte normen en waarden dichterbij te brengen en praktisch te maken.

Kinderen hoeven de kaartjes niet zelf te kunnen lezen, voor wat oudere kinderen (9+) is er Het Deugdenspel.

Met de allerjongste kinderen kun je een selectie maken van bijvoorbeeld 15 kaartjes en de wat moeilijkere woorden later aan de orde laten komen. Wees niet te bang: met een vierjarige kun je al prima praten over deugden, zoals assertiviteit en rekening houden met elkaar.

ISBN 978 94 920940 63 / Annelies Wiersma, Marianne Offereins e.a.  / Uitgeverij ACT on Virtues

Prijs: € 19.95

Koop nu

 
100 kleurrijke deugden inzichtkaarten.jpg

100 kleurrijke deugden inzichtkaarten

Eerlijkheid, moed, standvastigheid en nog veel meer deugden – universele levensvaardigheden – om het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. Deze kleurrijke set van 100 (allemaal verschillende kleuren!) deugdenkaarten kan je helpen bij het nemen van een beslissing, bij het verbeteren van een relatie, bij het richting geven aan iets waarin jij duidelijkheid zoekt, of je simpelweg eraan herinneren dat je een deugd kunt inzetten.

Samen stilstaan bij een deugd kan helpen op elkaar af te stemmen en verbinding met elkaar te maken. De kaarten worden ook gebruikt bij vergaderingen, studie, coaching, intervisie, supervisie, de verwerking van verlies en verdriet, yoga en bij het kleuren voor volwassenen. En er zijn vast nog veel meer toepassingen.

De omschrijvingen van de deugden zijn geïnspireerd op de ‘Virtues Reflection Cards’ van Linda Kavelin-Popov, die Uitgeverij ACT on Virtues eerder uitbracht onder de titel ‘Reflectiekaarten; 100 deugden om je te inspireren’.

ISBN 978 94 920940 70 / Annelies Wiersma e.a.  / Uitgeverij ACT on Virtues

Prijs: € 37.50

Koop nu

 
Deugdenapp websiteafbeelding.png

Deugden Appjes voor Android en iOS

Lucy Kuijk heeft diverse Deugden Apps gemaakt voor Android en iOS devices, zoals mobiele telefoon en tablet. Je kunt deze aanschaffen via resp. de PlayStore en Apple i-Store.

Met deze eenvoudige Deugden Apps heb je de deugden altijd bij de hand, op je mobiele telefoon of tablet. 

Google Play Store (Android):

App Store (iOS):

 

 

 

Act on Virtues hartje.png

Deze website is een service van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina klantenservice informeren we je over ons privacybeleid: www.actonvirtues.nl