Het Deugdenspel
 
Annelies-Wiersma-ACT-on-Virtues.png

Vraag het gerust

Heb jij een vraag? Stel die gerust. Mail naar info@actonvirtues.nl of bel met de uitgever (auteur en deugdencoach) Annelies Wiersma, 06 426 254 69. Kijk ook op www.actonvirtues.nl

 
Logo uitgeverij ACT on Virtues

Waar komt de naam 'Uitgeverij ACT on Virtues' vandaan? 

De Engelse vertaling van deugden is 'virtues'. In het woord 'virtues' zit het woord 'vir' opgesloten. Dit betekent in het Latijn 'kracht'.

'Act on virtues' betekent letterlijk 'deugd doen'. Dat heeft een dubbele betekenis: het streven om het goede te doen (in morele zin), maar ook omdat 'deugd doen', in het hart blij maakt. Het logo, van het hart met vleugels, past op die manier bij de naam. Met het verspreiden van deugden hoopt ACT on Virtues mensen deugd te doen. De wereld deugd te doen!

Annelies Wiersma, is behalve eigenaar van ACT on Virtues, sinds 2002 ook Trainer/(deugden)Coach. De bedrijfsnaam ACT on Virtues staat ook voor Advies, Coaching en Training vanuit deugden.

 
Copyright deugdenkaarten

Mag ik de deugdenkaarten kopiëren?

De kaartensets zijn beschermd door het auteursrecht. De teksten zijn geschreven door Annelies Wiersma, www.actonvirtues.nl. De cartoons van Het Deugdenspel zijn gemaakt door Bart van der Kraan, www.bajo.nl. De Deugdenvriendjes zijn illustraties van Anja Bol. 

Het is niet toegestaan om auteursrechtelijk beschermd werk te gebruiken of te verspreiden zonder toestemming van de auteur en illustrator. Dat geldt dus ook voor de deugdenkaarten.

De uitgever staat enkele uitzonderingen toe:

Het maken van een kopie is toegestaan, voor eigen gebruik:

  • Bijvoorbeeld voor een leerling, collega of een ouder
  • Voor een nieuwsbrief
  • Gebruik op het digibord

Werkbladen kun je gratis downloaden en aan de kinderen meegeven.

Voor alle andere gevallen (print, opname in een boek of blad) dien je vooraf toestemming te vragen bij Uitgeverij ACT on Virtues. Mail naar  info@actonvirtues.nl of  bel 06 426 254 69.

Act on Virtues hartje.png

Deze website is een service van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina klantenservice informeren we je over ons privacybeleid: www.actonvirtues.nl