Het Deugdenspel
 

Deugdencursus

In Nederland kun je een basis-deugdencursus van 12 uur volgen waarbij je 5 strategieën leert toepassen; manieren om aandacht te besteden aan deugden. Er is ook een verdiepingscursus van 18 uur. Samen is dit de 'Facilitator Training', opleiding tot cursusleider. Kijk voor actuele cursussen en data in de cursusagenda.

 
Trainer-coach-annelies-wiersma-e1441137722563.png

Coaching of consult bij Annelies Wiersma

Annelies Wiersma introduceerde het Deugdenproject in Nederland
In 2002 kwam het Deugdenproject op mijn pad. Sindsdien heb ik me gespecialiseerd in deugden (Engels: ‘virtues’). Deugden vormen de rode draad in mijn uitgeverij en bovendien in mijn praktijk voor coaching en (individuele) training of begeleiding.
Je kunt deugden overal in betrekken, diverse toepassingen zijn op deze website beschreven. Deugden kunnen heel inspirerend zijn om een nieuwe koers te bepalen voor je bedrijf, om de wijsheid achter een gevoel of emotie te ontdekken, of om heldere afspraken te maken met een collega, of klant.

NIEUW: persoonlijke begeleiding
In 2016 ben ik gestopt met het geven van trainingen volgens het Deugdenproject. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding, toegesneden op jouw praktijk via coaching, een individuele training of bedrijfsconsult. Wanneer je vraag praktisch/werk gerelateerd is, mag je ook met z’n tweeën of drieën komen.

Tarief deugdencoaching
Bij Deugdencoaching begeleid ik je bij het vinden van circa 5 deugden die jou in een situatie verlichting kunnen geven. Procedure: het gesprek duurt 1,5 uur. We maken meteen een afspraak voor een nabespreking van 0,5 uur. Tarief: € 95,- incl. 21% btw. of 5 gesprekken voor € 400 excl. 21% btw (5=4).

Tarief coaching voor je werk
Tijdens een gesprek van 2 uur kun je me vertellen hoe je al met de deugden(kaarten) werkt en kunnen we samen kijken hoe je de deugden nog meer kunt inzetten. Tarief: € 95,- incl. 21% btw.

NB: het is een praktisch consult, geen therapie of mediation.

Act on Virtues hartje.png

Deze website is een service van Uitgeverij ACT on Virtues. Op de webpagina klantenservice informeren we je over ons privacybeleid: www.actonvirtues.nl